Werkwijze

 Kennismaking

Als u gebruik wilt maken van Cilla’s Hondenuitlaatservice, kom ik eerst bij u thuis langs om kennis te maken met u en natuurlijk met uw hond. Tijdens zo’n kennismaking vraag ik naar het karakter, gedrag en andere bijzonderheden over uw viervoeter en observeer ik uw hond. De bus waarin de honden worden vervoerd kunt u tijdens deze eerste ontmoeting bekijken. De kennismakingsgesprek is gratis, mits er een afspraak uitkomt. Mocht dit niet het geval zijn zal het kennismakingsgesprek €10,- bedragen.

Er wordt met kleine groepen gewandeld!

Maximaal 6 á 7 honden gaan mee in de groep.

Als we samen tevreden zijn over het contact en u uw lieve 4-voeter aan mij toevertrouwd vullen we samen een intake-formulier en sleutelcontract in, zodat ik uw hond bij u thuis kan ophalen als u zelf niet thuis bent. Daarnaast tekent u ook voor de algemene voorwaarden, die u al terug kunt vinden op de site.

De eerste keer Roedelwandeling

Alle honden die mee gaan wandelen, krijgen een penning om waar het telefoonnummer van Cilla’s Hondenuitlaatservice op staat. De eerste keer dat uw hond mee gaat met de groep, gaat hij/zij aan de lange lijn zodat hij gewend raakt aan de roedel en aan mij, dit om vertrouwen en een band op te bouwen.

U betaald ná de eerste wandeling, zodat we weten of het 1x blijft of dat het een 10x wandelkaart wordt. 

Vervoer van uw hond

Uw hond wordt opgehaald met een Citroen Berlingo voorzien van airco.

Om de honden zo veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren is de bus ingericht met benches met anti-slipmat waar de honden makkelijk in kunnen verblijven tijdens de reis.

De bus wordt regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Een EHBO-kit en brandblusser zijn aan boord.

De wandeling

Uw hond krijgt ruim een uur beweging. In dat uur loop en speel ik met de honden. 

Op deze manier zorg ik ervoor dat alle honden de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben en ze voldaan hun mand in kunnen gaan.

Mochten er pootjes zijn die een uur te veel vinden, zoals pups, dan heb ik altijd een bolderkar in de bus zodat ze kunnen rusten. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd en als u wilt voer gegeven en de waterbak bijgevuld. Let op dat de hond altijd vies kan worden, ik zal mijn best doen om hem/haar zo schoon mogelijk af te leveren.

Individuele wandeling

Bij de individuele wandeling lopen we 15/25 minuten in de buurt van uw huis. Uw hond hoeft dan niet mee in de auto en loopt in zijn/haar vertrouwde wijk. Deze wandeling is geschikt voor de grotere rassen, maar ook voor oude/zieke honden of honden die liever einzelgängers zijn en dus niet graag in een roedel lopen.

Opvang 

Ook ben ik te gebruiken als opvang voor de kleinere rassen(en alle honden van de uitlaatservice). Voor een dag, een weekend maar ook voor uw vakantie. Dit aantal is wel beperkt omdat het in huiselijke sfeer is en er “ruime” moet blijven voor iedere hond. Mocht je hier gebruik van willen maken, wees er dan snel bij. De kennismaking zal hetzelfde verlopen als met de uitlaatservice. Daarnaast gaan we ook nog een oefenmiddag of nacht inlassen voor de vakantie begint, zodat mijn Indy en uw hond aan elkaar kunnen wennen en kijken of dat samen klikt. Voor de opvangdag van uw hond te annuleren geldt 48 uur.

De vakantieopvang reserveren bedraagt 20% van het hele bedrag. 
1,5 maand voor de vakantie zal de resterende 80% gefactureerd worden.

Afzeggen van de vakantie: 

Verder dan 1 maand voor de vakantie 100% restitutie.
Tussen 1 maand en 2 weken 60% restitutie.
Tussen 2 weken en de vakantie 40% restitutie.

 

Cilla’s Hondenuitlaatservice zorgt voor een veilig, vertrouwd, gezellig en gezond uitje voor de hond waar hij/zij zich weer iedere keer op zal verheugen. En hoe fijn is het om u hond tevreden aan te treffen bij het thuis komen!!