Vrijblijvende offerte

Offerte, kennismaking en proefronde

Vanaf September 2024 is er tijdelijk een opname stop voor de roedels.
Ik ben zwanger en verwacht van Oktober t/m Februari uit de running te zijn.
Wilt u uw hondje op de wachtlijst voor maart 2025, kunt u mij gerust mailen.

 

Offerte

Ben je geïnteresseerd in 1 van mijn diensten? Vraag dan nu een  offerte/kennismakingsgesprek aan. De kennismaking doen we alleen voor de roedel. Voor de consulten kom ik liever blanco en voel ik meer in het moment.

Hond ontmoeting

Voor de uitlaatservice kom ik u en uw hondje thuis ontmoeten. Voor de ontmoeting stuur ik u per mail de intakevragen, zodat ik al het een en ander weet van uw hondje. Bij deze ontmoeting kijk ik naar het gedrag van uw hond, om te kijken of hij/zij in de roedel past. We ondertekenen dan ook de algemene voorwaarden.

Proef ronde

De eerste wandeling gaat uw hondje aan de lange lijn. Uw hondje en ik hebben natuurlijk nog geen band opgebouwd dus dit is voor extra veiligheid. Na de eerste ronde bekijken we of uw hondje het leuk vind en of hij/zij in de roedel past. Dan kiezen we voor een eenmalige betaling, een 10 ritten of een 20 rittenkaart,

Vul het onderstaande formulier in

Sorry, de offerte aanvraag werkt momenteel niet.
Stuur mij gerust een mailtje op
info@cillas.nl
Of een whatsapp berichtje mag ook altijd!
Ik reageer op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur.
06-22527616