Hondencoach Priscilla

Heeft u problemen of kleine irritaties aan uw hondje? Loopt hij de hele tijd achter je aan in huis? Trekt hij aan de lijn? Is hij erg bang, blafferig of schrikkerig?

Ik kom u graag helpen om u en uw hond te coachen voor een stabieler leven voor jullie beide. Wat meer op elkaar inspelen en begrijpen wat jullie beide bedoelen. Door duidelijke communicatie gaan jullie elkaar beter begrijpen en wordt het allemaal een stuk relaxter. We kunnen 1 malig een consult doen, of ik help u daarna verder met trainen en de informatie samen door te voeren. 

Voor de begintips en mijn visie en werkwijze kunt u nu het gratis E-book downloaden.
Download dan nu het gratis E-book en ga meteen aan de slag met de tips!

Gratis E-Book

Heb jij je hondje goed opgevoed of kan je nog wel wat tips gebruiken? Test het met dit E-book!

E-book

Download E-Book

Stuur de download link naar:

I confirm that I have read and agree to the Privacy Policy.

E-book Basisopvoeding

Een consult iets teveel gevraagd voor je?
Koop dan nu dit E-book en ga meteen zelf aan de slag met deze handige tips! Ook perfect voor opvoeding van je pup!

Beschikbaar vanaf 22 November!

€ 37,99

Coaching Consult

In een consult van 1,5 uur gaan we persoonlijk kijken wat in jullie situatie het beste werkt.
Van te voren krijg je een e-mail met verschillende vragen, waardoor ik alvast een plan kan maken en we 1,5 uur aan de slag kunnen.

€150

Coaching Consult

1,5 uur consult

Problemen met je hond. Van trekken aan de lijn tot constant achter je aanlopen in huis. Blaffen om alles en niks.
Regels en grenzen, voor uw hond maar ook voor u. Door een vragenlijst per email, stel ik al een plan op zodat we 1,5 uur gericht bezig kunnen zijn op uw persoonlijke situatie.

€ 150,- 1,5 uur ecxl reiskosten

Hulp bij trainen na consult

Denkt u na het consult hulp nodig te hebben om de training door de pakken? Dat kan
€ 50,- per uur excl reiskosten

Nazorg videobellen

Na het consult toch nog een aantal vragen?
Tijdens een videobel gesprek van 30 minuten kunnen we dit bespreken
€ 30,- per 30 minuten

Reiskosten

Een consult verder dan 10km van 1747KC vandaan. Kosten
€0,21 per kilometer

Over Hondencoach Priscilla

Hoi! Ik ben Priscilla en ik ben 33 jaar. In december 2018 nam ik het besluit om met honden te gaan werken. Begin 2019 heb ik de cursus Hondenuitlaatservice bij Martin Gaus gevolgd en in April 2019 stond in bij KVK. Doordat ikzelf altijd meer aantrekking voelde naar de kleinere hondjes heb ik besloten dat daar mijn passie ligt.

In roedelvorm is het gemoedelijker om alleen kleintjes samen te hebben en vaak hebben ze toch een iets andere aanpak nodig dan de grotere soortgenoten. In de roedel breng ik de hondjes gedragsregels bij en worden ze automatisch socialer. Door mijn eigen ervaringen en soms rare gedragingen van de hondjes ben ik  een thuisstudie Hondencoach gaan volgen in de corona periode. Daar werd een hoop duidelijk en deze kennis deel ik dan graag ook met mensen die moeite hebben met het gedrag van de hond. Momenteel ben ik bezig met een cursus communiceren met je dier. Ik ben ervan overtuigd dat dat de band tussen baas en hond met goede communicatie sterker en lieve voller gaat worden.

Omdat de stap om een hondencoach in huis te halen, soms wat groot is en omdat mensen graag dingen zelf willen doen. Heb ik 2 E-books gemaakt met de eerste stappen naar een rustiger leven voor jou maar ook je hond. Door het gratis E-book kan je mijn werkwijze lezen. Ik ben Niet van de “niet straffen, alleen belonen” methode. Als je hondje iets sloopt, draai je je hoofd dan om? Zeg je niks? Ook afpakken van hetgeen is al een “negatieve bekrachtiging” dus al een straf in je hond zijn ogen.
Duidelijkheid, regels en grenzen zijn het begin, van een goede relatie tussen mens en hond. Dit betekend niet dat het meteen een straf is. Duidelijkheid, regels en grenzen kan vanuit een liefdevolle manier. Net als kinderen “nee, je mag geen snoepje, we gaan zo eten.” is dit een straf? Nee. Vinden ze het leuk? Nee, maar op den duur zullen ze het snappen.
Geef het de tijd om aan te leren.

 

Kom in contact met Hondencoach Priscilla

 

telefoon

06-22527616

Email

info@cillas.nl