Cilla’s
Honden
Uitlaat
Service

Speciaal voor Ukkies!

 Gespecialiseerde roedel
voor kleine hondjes

Ik ben Priscilla Hofmans,
de trotse eigenaresse van Cilla’s Hondenuitlaatservice.
Ik ben 32 jaar en woon in Tuitjenhorn samen met mijn Shihtzu Indy. 

De liefde die ik altijd al voor honden had, heb ik door Indy weer teruggevonden.
Door haar ben ik mij gaan verdiepen in de hondenwereld, het leek mij namelijk te gek om met honden te mogen werken! Er is een hoop veranderd in de hondenwereld kwam ik achter!

Voor een hondenuitlaatservice heb je geen diploma nodig, maar ik vind het voor mij als mijn klanten fijn om de benodigde kennis in huis te hebben, ik heb dan ook de opleiding voor Hondenuitlaatservice gevolgd bij de Martin Gaus Academie en uiteraard gediplomeerd in April 2019. Ik weet dat ik altijd erg enthousiast wordt van kleine hondjes en daarom heb ik gekozen om alleen met kleine hondjes te werken, onbewust wist ik dat mijn eigen energie beter past bij die ukkies dan die grote honden. Uiteraard geldt dit ook voor de onderlinge energie van de honden zelf, een win win situatie voor vele kleine hondjes!
Een Boomertje of chihuahua samen met een drukke overenthousiaste labrador, vind ikzelf geen goede combinatie.

Daarnaast ben ik beschikbaar als HondenCoach. Ik zag irritaties bij klanten ontstaan en zij vroegen mij om hulp. Doordat ik ze elke dag zie, weet ik een hoop van het gedrag van de honden maar niet alles, daardoor ben ik mij meer gaan verdiepen in het onderliggende gedrag en heb ik een cursus hondencoach aangeschaft. Ik kan je nu helpen met de kleine irritaties in het dagelijkse leven die eigenlijk niet eens opvallen.
Zoals; overal achter je aanlopen, voor je voeten gaan liggen, trekken aan de lijn enz. 
Ik heb bewust gekozen voor Coach omdat ik het leuk vind mensen te helpen/coachen en daarbij ook een stukje nazorg in te leggen. Hiermee kan ik jou en jouw hond blij maken.
Tevens vind ik het ook te gek om mooie foto’s te maken en ben dan ook begonnen met professionele shoots op buitenlocaties.

Op Facebook en instagram upload ik altijd(elke wandeling) foto’s en filmpjes van de wandelingen en de opvang, mocht ik een reeks mooie foto’s hebben dan zal ik die privé doorzetten via de app of email.

Bij het contactformulier vind u de “links” naar facebook en instagram.

Waarom kiest u voor Cilla’s Hondenuitlaatservice?

Alleen thuis / zelf geen tijd / socialisatie

Omdat u niet altijd tijd heeft, doordat u bijvoorbeeld moet werken.
U bent slecht ter been of u wilt graag dat uw hondje socialiseert met soortgenootjes
Uw hondje wandelt lekker een uur mee en is tussen de 1,5 en 3 uur van huis weg. Daarna zijn ze moe en kunnen ze lekker ontspannen.

losse roedelwandeling

€20,-

Wandelen met kleine soortgenootjes

Er is een verschil in energie en kracht tussen de grote en kleine honden. Grote honden hebben over het algemeen meer beweging nodig, veel rennen en wat ruiger ravotten. Niet alle kleine honden hebben daar zin in en kunnen daar wellicht bang van worden. Een gedeelte van de kleinere honden willen in hun ‘vrije tijd buiten’ lekker lang snuffelen, spelen met gelijkgestemde honden maar ook gewoon lekker in het gras liggen. Door daar rekening mee te houden kan elke hond zijn eigen ding doen, zonder opgejaagd te worden door een grotere soortgenoot. Een grote lompe labrador die zijn poot per ongeluk op een Chihuahua zet, komt bij mij dus NOOIT voor!
Uw hondje is een ukkie tot een schofthoogte van 40 cm.

10x wandelkaart

€16,-
per keer

Werkgebied

Cilla’s Hondenuitlaatservice is gevestigd in Tuitjenhorn in de gemeente Schagen.
Tuitjenhorn
Dirkshorn
Warmenhuizen
Oudkarspel
Noord-Scharwoude
Zuid-Scharwoude
Broek op Langedijk
Daalmeer
Let op dat er een extra kilometervergoeding vanaf 7km berekend zal worden. (1747KC)

20 x wandelkaart

€14,50
Per keer

Werkwijze

Eerste contact

U neemt contact met mij op!
Super leuk!
Dan komen de eerste vragen, is uw hond een ukkie?
Waar woont u?
Waarom vraag ik dit?
Dit omdat ik speciaal met kleine hondjes werk en een standaard werkgebied heb, dit heb ik omdat ik niet langer dan een uur wil rijden met de hondjes in de auto.
Woont u buiten mijn werkgebied(aangegeven op de home pagina), kan ik u helaas niet helpen.
Is uw hond groter dan 40cm schofthoogte kan ik u helaas niet helpen.
Is uw hond té energierijk en luistert uw hond slecht?
Dan kan ik u wellicht helpen als coach, om u teugels te geven om daaraan te gaan werken.

Kennismaking

U krijgt via de mail de intake lijst met vragen. Zo kan ik deze van te voren doornemen en vragen erover stellen als ik langskom bij u thuis. Tijdens zo’n kennismaking vraag ik naar het karakter, gedrag en andere bijzonderheden over uw viervoeter en observeer ik uw hond. De bus waarin de honden worden vervoerd kunt u tijdens deze eerste ontmoeting bekijken. De kennismakingsgesprek is gratis, mits er een afspraak uitkomt. Mocht dit niet het geval zijn zal het kennismakingsgesprek €10,- bedragen.

Er wordt alleen met UKKIES in de roedel gewandeld!

Maximale groepsgrote is 10 honden.

Als we samen tevreden zijn over het contact en u uw lieve 4-voeter aan mij toevertrouwd vullen we samen de algemene voorwaarden en sleutelcontract in, zodat ik uw hond bij u thuis kan ophalen als u zelf niet thuis bent.

De eerste keer Roedelwandeling

Alle honden die mee gaan wandelen, krijgen een penning om waar het telefoonnummer van Cilla’s Hondenuitlaatservice op staat. De eerste keer dat uw hond mee gaat met de groep, gaat hij/zij aan de lange lijn zodat hij gewend raakt aan de roedel en aan mij, dit om vertrouwen en een band op te bouwen, deze lange lijn gaat pas af als ik er een goed gevoel bij heb.

U betaald ná de eerste wandeling, zodat we weten of het 1x blijft of dat het een 10x wandelkaart of 20x wandelkaart wordt.

Vervoer van uw hond

Uw hond wordt opgehaald met een Citroen Berlingo voorzien van airco.

Om de honden zo veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren is de bus ingericht met benches met anti-slipmat waar de honden makkelijk in kunnen verblijven tijdens de reis. Alle honden hebben een eigen hok! Ik heb handdoeken en jasjes voor de natste dagen mee en voor de wintermodderdagen heb ik ook een afspoeldouche tot mijn beschikking.

De bus wordt regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Een EHBO-kit en brandblusser zijn aan boord.

De wandeling

Uw hond krijgt een uur beweging. In dat uur lopen, snuffelen, spelen en eten we een koekje.

Op deze manier zorg ik ervoor dat alle honden de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben en ze voldaan hun mand in kunnen gaan.

Pups mogen mee vanaf een leeftijd van 6 maanden. Op deze leeftijd zijn de kleine rassen bijna uitgegroeid. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd en als u wilt voer gegeven en de waterbak bijgevuld. Let op dat de hond altijd vies kan worden, ik zal mijn best doen om hem/haar zo schoon mogelijk af te leveren, maar het is altijd handig om thuis ook een handdoek bij de deur te houden om af te drogen.

Individuele wandeling

Bij de individuele wandeling lopen we 20 minuten in de buurt van uw huis. Uw hond hoeft dan niet mee in de auto en loopt in zijn/haar vertrouwde wijk. Deze wandeling is geschikt voor de grotere rassen, maar ook voor oude/zieke honden of honden die liever einzelgängers zijn en dus niet graag in een roedel lopen. Dit is los bespreekbaar buiten de tijden van de roedelwandeling uiteraard.

Opvang

Mocht je hier gebruik van willen maken, wees er dan snel bij.
De huidige klanten van de roedelwandelingen hebben voorrang op zomervakantieopvang tot 1 maart.
De kennismaking zal hetzelfde verlopen als met de uitlaatservice. Daarnaast gaan we ook nog een oefenmiddag of nacht inlassen voor de vakantie begint, zodat mijn Indy en uw hond aan elkaar kunnen wennen en kijken of dat samen klikt, mocht dit niet samen gaan dan kunt u nog een andere oplossing zoeken. Opvang is ook alleen voor kleine hondjes en hondjes die fit genoeg zijn om elke dag mee te kunnen in de roedelwandeling.
Voor een losse opvangdag van uw hondje te annuleren voor 48 uur krijgt u het geld terug. Binnen 48 uur wordt het gehele bedrag doorberekend.

De vakantieopvang reserveren bedraagt 20% van het hele bedrag.
1,5 maand voor de vakantie zal de resterende 80% gefactureerd worden.

Afzeggen van de vakantie:

Verder dan 1 maand voor de vakantie 80% restitutie.
Tussen 1 maand en 2 weken 60% restitutie.
Tussen 2 weken en de vakantie 40% restitutie.

Hondencoaching

Heeft u irritaties aan de hond, van die kleine dingetjes die er in sluipen? Zoals, trekken aan de lijn buiten, binnen overal achter je aanlopen, voor je voeten staan in de keuken, opspringen en blaffen bij visite. Ik kom u graag coachen. U krijgt van mij een vragenlijst en dan kom ik langs om u de goede handvaten te geven om mee te werken. ik ga graag een traject aan, zoals nog een nazorg afspraak, of echt helpen in het traject voor het beste resultaat.

Recensies

“Cilla heeft het goed voor elkaar.”

Bij met een uitlaatservice zoals Cilla’s. Onze Dex wordt 1x in de week opgehaald en is dan altijd door het dolle heen! Op Facebook of Insta kijken we graag de foto’s en filmpjes van de wandeling, super leuk om te zien! Cilla heeft het goed voor elkaar!

Miriam & Dex

“professioneel en super begaan met de hondjes.”

Omdat ik hoogzwanger was heb ik Priscilla ingeschakeld. Ze kwam erg professioneel over en maakt dat ook waar. Ze is super begaan met de hondjes, dat zie je op de filmpjes die ze maakt. Chloe trekt minder aan de lijn sinds ze met Priscilla mee gaat en ze reageert niet meer op eenden!

Kim & Chloe

“Ik geef mijn honden niet zomaar mee.”

Helaas kunnen
de heren niet met
al mijn werkzaamheden mee, maar gelukkig is daar Priscilla! Ik geef mijn honden niet zomaar mee. Ik vind het belangrijk dat ze niet zomaar uit een bus worden gekieperd maar dat er rekening gehouden wordt met elkaar. Dus andere honden, maar ook dat die van mij niet plat worden gelopen. Verder is de sfeer heel relaxt. Doordat het ontspannen is escaleert het niet snel. Verder ziet Priscilla veel en stuurt bij waar nodig. Kortom zelfs ik geef ze met een gerust hart mee!

Jill, Hugo & Floris

“Hij heeft veel meer zelf vertrouwen gekregen.”

Mijn rescue hondje Vosje is echt veranderd in positieve zin. Van hondje die overal bang voor was, heeft hij veel meer zelfvertrouwen gekregen, dankzij het wandelen met Cilla’s Hondenuitlaatservice, de roedel en Priscilla zelf. Voor mij en mijn 2 hondjes Vos en mijn dove hondje Suki is het top!

Marijke, Suki & Vos

“Hij Geniet, is ontspannender en socialer.”

Priscilla komt Tosti altijd vrolijk en enthousiast ophalen en weer thuis brengen. Hij kijkt echt uit naar de wandeling en ik merk aan hem dat hij ervan geniet, ontspannender is en socialer. Hij wandelt mee op zijn ‘eigen’ dag waar meestal dezelfde hondjes zijn. Een vaste roedel vriendjes, zegmaar.

Amanda & Tosti

Tarieven

Wandelen                                        1 hond    /   2 honden

Individueel 20 min                        € 20,-             € 25,-
1 losse roedelwandeling             € 20,-             € 35,-
10x Roedelwandelkaart              € 160,-           € 300,-
20x Roedelwandelkaart              € 290,-           € 550,-
*50 cent Km vergoeding boven de 7km enkele reis per km van 1747KC

*tarievenlijst 1-10-2022

Hondencoaching

Eerste consult  1,5 uur                                        € 150
Nazorg 1 uur                                                         €  50,-
Nazorg 30 min videobellen                                €  30,-
Pakket eerste consult + 30 min videobellen   € 160,-
* vanaf 10km 0,21 cent reiskosten per km.

Opvang

ma-do  24 uur                                                  € 40,-
Vrij-za-zo  24 uur                                            € 60,-
Weekendopvang 48 uur                                 € 100,-
Vakantieopvang +5 dagen                             € 40,-
Feestdagen 24 uur                                          € 75,-
Extra 4 uur                                                        € 15,-

Cilla’s
Honden
Uitlaat
Service

KVK: 74938266

BTW: NL002208777B66