Over mij

Ik ben Priscilla Hofmans
31 jaar en woon in Tuitjenhorn samen met mijn Shihtzu Indy.
Als kind hadden wij een Boomertje Rocky, mijn grootste vriend, toen hij overleed was het verdriet zo groot dat ik, samen met mijn moeder een tattoo voor hem heb laten zetten.

De liefde voor honden heb ik door Indy weer teruggevonden. Door haar ben ik mij gaan verdiepen in de hondenwereld. Voor een hondenuitlaatservice heb je geen diploma nodig, maar ik vind het voor mij als mijn klanten fijn om de benodigde kennis in huis te hebben, ik heb dan ook de opleiding voor Hondenuitlaatservice gevolgd bij de Martin Gaus Academie en uiteraard gediplomeerd in April 2019. Om mijzelf te onderscheiden van de andere uitlaatservices, werk ik speciaal alleen met kleine honden. Dit omdat ik gewoon gek ben op die ukkies, maar zeker ook omdat de energie beter bij elkaar passen. Een Boomertje samen met een drukke overenthousiaste labrador, vind ikzelf geen goede combinatie.
Ik wil nog veel meer gaan leren en doen met honden, zodat ik bijvoorbeeld kan helpen met gedragsproblemen of in de opvoeding.
Tevens vind ik het ook te gek om mooie foto’s te maken en ben dan ook begonnen met professionele shoots op buitenlocaties.

Op Facebook en instagram upload ik altijd(elke wandeling) foto’s en filmpjes van de wandelingen en de opvang, mocht ik een reeks mooie foto’s hebben dan zal ik die priv√© doorzetten via de app of email.

Bij het contactformulier vind u de “links” naar facebook en instagram.

Mocht u vragen hebben kunt u mij uiteraard ook gewoon whatsappen op 06-22527616